top of page
Organic Carrots

Over ons

Elo is een evoluerende reis en een co-creatie van verschillende mensen

Elo is een food hub en een restaurant waar eten in alle ervaringen centraal staat.
Het is een kookruimte waar allerlei verschillende gemeenschappen hun creativiteit en overtuigingen kunnen uiten. We werken er voortdurend aan om onze ecologische voetafdruk te verminderen en een vreugdevolle eetervaring te bieden door middel van een collectieve en duurzame werkwijze.

ELO is een Portugees woord om een ​​verbond tussen mensen te beschrijven.
In samenwerking met onafhankelijke producenten, boeren en chef-koks veranderen we voortdurend ons restaurant en menukaart om een ​​verhaal te vertellen over idealen, mensen, kunst, muziek, cultuur en natuur.

Van woensdag tot en met zaterdag (18.00-23.00 uur) bieden wij een chef's menu aan, geïnspireerd op het seizoen of de huidige tentoonstelling. Bekijk hier ons menu en reserveer uw tafel!

Op zondag (10.00-12.00 uur) zijn wij geopend voor kinderen. We organiseren een speelgroep om voedsel vanuit verschillende perspectieven te verkennen. Kom gezellig langs, ontmoet andere ouders en eet lekker en gezond. Meer details hier.

We zijn een flexibel restaurant, wat betekent dat we aan verschillende wensen tegemoet kunnen komen: van kookworkshops tot bedrijfsbijeenkomsten en allerlei andere speciale evenementen. Stuur ons een e-mail op contact@elofoodbased.nl waarin u meer vertelt over uw ideeën.

Maak kennis met ons team en partners.

  • Instagram
bottom of page